E-mail Print PDF

CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT

organizat pentru Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi

 

                                                                                                                        26.10 2016

 

Secretariatul comisiei de concurs anunţă, conform prevederilor Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management organizat pentru Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, aprobat prin O.M.C.nr. 3773/2016,

 

  Rezultatul primei etape:

 

Nr. crt.

Candidat

Notă etapa I

1.

M.N.H.C.V. 1

7,34

2.

M.N.H.C.V. 2

8,81

 

Conform art. 19 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare:

 

 „Sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7“.

 

Susţinerea etapei a doua a concursului – interviul, va avea loc luni - 31.10.2016, la sediul Ministerului Culturii, etaj 5, camera 528, începând cu ora 10:30.

 

Potrivit prevederilor art. 9, alin. (9) din Regulamentul de organizare şi desfăşurare al concursului de proiecte de management organizat pentru Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, aprobat prin O.M.C. nr. 3773/2016, ,,persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 3 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului’’.

 

Solicitările menționate vor fi transmise prin email, la adresa   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Secretariatul comisiei de concurs

You are here Anunturi Anunt Public 22.09.2016 Concurs de proiecte de management 26.10.2016