Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Finisaj Tectonica umbrei / Shadow Tectonics

Evenimente speciale

Miercuri 27 februarie de la ora 18:00, vă aşteptăm la ultimul eveniment din cadrul expoziţiei Tectonica Umbrei / Shadow Tectonics.  Publicul este invitat să îi cunoască şi să discute cu Ștefan Ungureanu și  curatorul Ioana Marinescu despre expoziţia care urmează să se încheie duminică 3 martie, dar şi despre proiectele viitoare.  Intrarea este liberă.

Ștefan Ungureanu (n.1984) este preocupat de transpunerea vizuală a științei în imagini. Lucrările sale organizează și normează spațiul, narațiunea și timpul în structuri vizual-narative complexe. Ungureanu folosește în cercetarea sa artistică concepte proprii inspirate de Bruno Latour, Jordan Peterson sau Robert Sapolsky. Din 2016 urmează un doctorat la UNARTE, sub coordonarea domnului profesor Dragoș Gheorghiu. O parte dintre rezultatele cercetării sunt prezentate în această expoziție și în șirul de evenimente care sprijină acest demers.

Ioana Marinescu (n.1988)  este curator și istoric de artă la H’art Gallery în București.

Expoziţia Tectonica Umbrei / Shadow Tectonics a fost deschisă la Muzeul Hărţilor în perioada 21 decembrie 2018 – 3 martie 2019.