Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Performance în expo CMFC 2017

Evenimente speciale

Pe 25 octombrie, Cele Mai Frumoase Cărţi, unicul proiect cultural din România destinat designului de carte, și-a desemnat câștigătorii printr-o expoziție spectacol la care au participat designeri de carte, reprezentanți ai editurilor, jurnaliști și entuziaști ai cărții. Evenimentul a avut loc în cadrul expoziţiei deschise la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, București, unde au fost anunțați câștigătorii celor 10 premii ale ediției 2017.

Expoziția spectacol a fost o experiență interactivă a publicului cu cărțile obiect, în cadrul căreia au fost prezentate toate cele 50 de titluri finaliste ale concursului național de design de carte. Conceptul evenimentului a fost propus de Adina Pașca, președintele Asociației pentru Performanță și Cultură, iniţiatorul proiectului, şi dezvoltat de Cătălina Gubandru, artist independent, coregraf/dansator profesionist și performer. Din echipa performerilor mai fac parte Nicoleta Enache, Cristina Găvruș, Cristian Nanculescu, Ionuț Pascu, Silvia Ioana Niculae și Olga Maria Niculae.

În cadrul expoziţiei ce prezintă titlurile finaliste, performance-ul va mai fi susţinut conform calendarului de mai jos:

Vineri, 3 noiembrie ora 18:00 / Cristina Găvruș și Ionuț Pascu
Sâmbătă, 4 noiembrie ora 15:00 / Nicoleta Enache și Cristina Găvruș
Miercuri, 8 noiembrie ora 18:00 / Cristian Nanculescu și Ionuț Pascu
Miercuri, 11 noiembrie ora 15:00 / Nicoleta Enache și Cristian Nănculescu

Expoziția, deschisă până pe data de 19 noiembrie, face parte din proiectul Cele Mai Frumoase Cărți – concurs național de design de carte 2017, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Intrarea în expoziţie şi la toate evenimentele conexe este liberă.