Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Hărţi şi cărţi. Program online despre Univers

Muzeul Hărților și Asociația Artelier D vă invită la un program interactiv online despre locuri uimitoare din Univers și legătura lor cu mitologia. Citim din cartea Spațiul cosmic, de Ken Jennings, și facem un tur virtual al Muzeului Hărților, pentru a examina hărți ale constelațiilor. În ultima parte a activității, compunem o aventură galactică, după un plan propus de profesioniști ai scrisului.

Modulul 2 – O călătorie pe Venus, duminică 15 noiembrie, ora 11:00

Explorăm harta planeteui Venus. Stele de toamnă și legenda lor: Pegas; Constelația Scorpionului-zodia lunii noiembrie. Vom face o călătorie pe această planetă strălucitoare, cu condiții extreme. Vom afla cine a fost, de fapt, Venus și ce artiști a inspirat ea. In ultima parte a programului, ne imaginăm o expediție pe Venus: în ce scop vom poposi pe această planetă? Avem un obiectiv științific sau personal?

 

Vârste recomandate: peste 7 ani

Desfășurare: de la ora 11 la 12:30, prin aplicația Zoom, în două părți (prima parte 11-11:40, partea a doua 11:50- 12:30);

Taxă: 30 lei;

Participare: pe bază de rezervare și achitarea taxei; după achitare, participanții primesc pe email linkurile Zoom pentru programul rezervat, împreună cu documentele fiscale de participare (chitanța și biletul).

Toate detaliile despre program, participare, plată se găsesc aici!

 

Rezervarea se face prin completarea formularului din link. Confirmarea se face după plata taxei.

În caz de neparticipare, suma se reeșalonează pentru alt modul.