Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

100 de ani în 100 de concerte: Ateliere creative seria a II a

Sâmbătă, 13 octombrie și duminică, 14 octombrie, de la ora 10.00, vă așteptăm la o nouă serie de ateliere creative pentru copii cu vârstele cuprinse între 7 şi 12 ani, în cadrul proiectului 100 de ani în 100 de concerte, organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

Coordonator ateliere: Irina Strîmbeanu, Cercetașii României

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 10.00
100 de povesti: Vom face o scurtă prezentare a regiunilor țării și vom vorbi despre autorii de povești ai locurilor, vom audia „graiuri” din zone diferite. Vom alege apoi o poveste românească și o vom reprezenta prin teatru de umbre.

Duminică, 14 octombrie, de la ora 10.00
100 de puncte – „știi și câștigi”:  Vom avea ocazia să ne testăm cunoștințele în domenii variate, cu accent pe istoria României, adaptate pentru categoria de varstă a fiecărui participant.

 

Atelierele sunt  gratuite iar participarea se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile.
Înscrierile fac prin mesaj privat pe pagina de facebook a UCIMR, până pe 12 octombrie, specificând numele copilului înscris, vârsta și ziua atelierului ales: link înscriere
Durata unui atelier este de aproximativ 1 oră. Părinții/însoțitorii vor putea intra pe baza biletului la muzeu, în valoare de 10 lei.

Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul pentru fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și MNHCV.

Atelierele se desfășoară cu sprijinul AFCN și al Ministerului Culturii și Identității Naționale.