Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Cum creşte grădina mea?

A venit primăvara, e timpul să ieșim afară! Sâmbătă 30 martie de la ora 11.00, vă aşteptăm la un atelier despre grădini și legume susținut de Andreia Petcu de la Asociatia Learning by Teaching, în parteneriat cu Editura Frontiera.

Știați că legumele… călătoresc? Cu ajutorul hărților de la, Andreia îi va plimba pe copii pe urma legumelor care au venit sau au plecat dinspre America spre Europa și invers. Copiii vor desena pe o hartă simplă legumele și vor fi implicați în jocuri de muzică și mișcare, pentru a reține mai bine informațiile din timpul atelierului.

Un bun grădinar este însă nu doar acela care știe, ci și acela care face 🙂 De aceea, Andreia îi va învăța pe copii să realizeze o pungă de germinare, în care vor semăna fasole, morcov și porumb și pe care o pot lua acasă, să o urmărească pe măsură ce boabele germinează și cresc.  Nu putem încheia atelierul fără să lăsăm în urma noastră o mică grădină. Ce ziceți de o grădină de legume pe care copiii să o pregătească chiar în curtea muzeului? Un motiv în plus de a reveni la Muzeu și a vizita răsadurile 🙂

Suportul pentru atelier este cartea „Cum crește grădina mea?” de Gerda Muller.

Atelierul are 20 de locuri disponibile și se adresează copiilor de 4-8 ani. Taxa de participare este 20 lei/copil. Vă rugăm să vă înscrieți pe adresa office@editurafrontiera.ro.

Participarea la eveniment presupune acordul dvs de a fotografia participanții și de a posta fotografii din timpul atelierului pe pagina editurii.