Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Finisaj Maps of Everyday / Hărţi de zi cu zi

Evenimente speciale

Vineri 18 octombrie, de la ora 18:00, vă invităm la finisajul expoziţiei Maps of Everyday / Hărţi de zi cu zi.  Cu acest prilej, o veţi întâlni pe Raluca Băjenaru, cu care vwşi discuta despre lucrările prezente în expoziţie, dar şi despre proiectele sale viitoare.

Maps of Everyday prezintă o ”arhivă” cu urmele unor activități cotidiene repetitive care țin de organizarea vieții în microcosmosul intim: bilețele pe care le scriem pentru a nu uita, liste de cumpărături, hărți cu repere despre cum să ajungem dintr-un loc în altul, amprente cumulate involuntar prin ocuparea succesivă a aceluiași spațiu. Expoziţia este deschisă până pe data de 20 octombrie 2019.

La acest eveniment, intrarea este liberă.

Raluca Băjenaru (n. 1982) dezvoltă proiecte din sfera instalației, performance-ului, intervenției în spațiul public, land art. A participat la proiecte de rezidență artistică în Franța (Strasbourg – Haute Ecole des Arts du Rhin), Olanda (Amsterdam – Gerrit Ritveld Academie), Macedonia (Brashnar Creative Project), Indonezia (Institut Seni Yogyakarta) și România. Este absolventă a UNARTE București, secția Pictură. cea mai recentă expoziție personală a avut loc la Galeria Pygmalion din Timișoara, în februarie 2019 și a prezentat seria de picturi intitulată UNDER|WATER.