Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Familii

Familii

La sfârșit de săptămână, Muzeul organizează împreună cu asociaţiile partenere, activități pentru familii cu copii din variate grupe de vârstă.

Știm că părinții își doresc ca, în puținul timp liber pe care îl au, să petreacă câteva ceasuri altfel alături de copiii lor. Chiar dacă la grupele de copii mai mari prezența părintelui nu este obligatorie, considerăm util lucrul împreună, descoperirea împreună a unui anumit subiect sau, pur și simplu, a hărților.

Atelierele au subiect adaptat grupei de vârstă iar informația prezentată ține cont de nivelul de cunoștințe al copiilor.

 

Duminică 9 februarie şi sâmbătă 29 februarie,  invităm familiile cu copii de 6 – 10 ani, la  Poveştile ceaiului, o  nouă serie de programe susţinute de Asociaţia Artelier D. Detalii aici!

 

 

 

 

Din 18 octombrie 2019, Muzeul Hărţilor vă aşteaptă să descoperiţi Colțul de lectură al MNHCV, un spaţiu de lectură pentru  familii cu copii de 3 – 12 ani.  Detalii aici!

 

 

 

 

Din luna septembrie 2018, invităm familiile cu copii de 6 – 14 ani să descopere jocurile propuse de Asociaţia Da’DeCe în cadrul proiectului Muzeul la îndemână! Detalii aici.