Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

100 de ani în 100 de concerte. Ateliere creative, seria a IV a

Sâmbătă 3 noiembrie,  vă așteptăm la o nouă serie de ateliere creative gratuite pentru copii cu vârstele cuprinse între 6 şi 10 ani, în cadrul proiectului 100 de ani în 100 de concerte, organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

 

De la ora 11:00, ne vom testa cunoștințele generale prin jocul 100 de puncte ȘTII ȘI CÂȘTIGI cu Irina Strâmbeanu – Cercetașii României.

De la ora 12:00, vom confecționa mici instrumente de percuție și vom vorbi despre ritmuri din diverse regiuni ale țării, cu Diana Gheorghiu – compozitor.

 

Atelierele sunt  gratuite iar participarea se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile.
Înscrierile fac prin mesaj privat pe pagina de facebook a UCIMR, până pe 1 noiembrie, specificând numele copilului înscris, vârsta și ziua atelierului ales: link înscriere

Durata unui atelier este de aproximativ 1 oră. Părinții/însoțitorii vor putea intra pe baza biletului la muzeu, în valoare de 10 lei.

Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul pentru fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și MNHCV.

Atelierele se desfășoară în cadrul proiectului 100 de ani în 100 de concerte, organizat de UCIMR cu sprijinul AFCN și al Ministerului Culturii și Identității Naționale.