Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

100 de ani în 100 de concerte – ateliere creative

În cadrul proiectului 100 de ani în 100 de concerte, Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi organizează o nouă serie de ateliere creative gratuite.

Primele ateliere au loc pe 28 şi 29 septembrie, de la ora 10:30 şi se adresează copiilor cu vârste între 5 – 10 ani. Împreună cu  Lavinia Dumitrescu, specialist în dezvoltare personală şi coordonator al atelierelor, copiii vor confecționa felinare solare tricolore și hărți vitrate ale României de la 1918 şi vor vorbi despre cartografie, resurse și energie regenerabilă și despre cum putem păstra o țară frumoasă de care să se bucure și cei ce o vor locui peste 100 de ani.

Atelierele sunt  gratuite iar participarea se face pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile fac prin mesaj privat pe pagina de facebook a UCIMR, până pe 28 septembrie inclusiv, specificând numele copilului înscris, vârsta și ziua atelierului ales: link înscriere

Durata unui atelier este de aproximativ 50 de minute. Părinții/însoțitorii vor putea intra pe baza biletului de acces în muzeu, în valoare de 10 lei.

Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul de a permite fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.

Proiectul este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural naţional şi de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Vă așteptăm cu drag!