Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

REZULTAT selecție dosare concurs posturi vacante Conservator gr.II /S și Muzeograf gr.II/S

REZULTATUL
selecției dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea posturilor contractuale de execuție vacante de Conservator gr. II/S și Muzeograf gr. II/S în cadrul Biroului Patrimoniu

Având în vedere prevederile art.19 şi art.20 din Hotărârea Guvernului nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs comunică rezultatele selecției dosarelor de înscriere:

Etapa selecției dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de Conservator gr. II/S în cadrul Biroului Patrimoniu s-a finalizat astfel:

 

Nr.

crt.

Numele și prenumele candidatului Rezultatul selecției dosarelor

(ADMIS/RESPINS)

Motivul/motivele respingerii dosarului
1. Dumitrache Teodora Admis  
2. Pletea Gabriel Respins Neîndeplinirea condițiilor privind studiile, respectiv domeniul de licență istorie, arte vizuale, științe ale comunicării;

 

Etapa selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de Muzeograf gr. II/S în cadrul Biroului Patrimoniu s-a finalizat astfel:

 

Nr.

crt.

Numele şi prenumele candidatului Rezultatul selecţiei dosarelor

(ADMIS/RESPINS)

Motivul/motivele respingerii dosarului
1. Negoiță Beatrice – Mihaela Admis  
2. Frone Ilarie – Adrian Admis  
3. Țilimpea Andrei – Iulian Admis Prezintă cazierul judiciar în original cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului
4. Grama Eugen Admis  
5. Cană Mihaela-Elena Admis  

 

Eventualele contestații cu privire la rezultatul selecției dosarelor de înscriere se depun la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor (doamna Pașcanu Teodora, consilier Compartiment Juridic, Resurse Umane, Registratură) în maximum o zi lucrătoare de la afișarea rezultatelor selecției dosarelor de către comisia de concurs, respectiv până la data de 01 iulie 2021, ora 14.
Contestațiile cu privire la rezultatele selecției dosarelor se soluționează și se afișează la sediul și pe site-ul Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Proba scrisă din cadrul concursului va avea loc pe data de 6 iulie 2021 de la ora 10:00, la sediul MNHCV. Candidații declarați admiși sunt invitați să se prezinte începând cu ora 9:30.

Afișat astăzi, 30 iunie 2021, la sediul Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi și pe pagina de internet a instituției www.muzeulhartilor.ro (Secțiunea Anunțuri).