Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Recital chitară clasică și poezie

Cartografii Sonore. Concertele MNHCV

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18:00, vă invităm la evenimentul de deschidere al celei de-a VIII-a stagiuni Cartografii sonore. Concertele MNHCV, proiect desfăşurat de Muzeul Hărţilor în parteneriat cu Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Primul concert al  stagiunii o va aduce în premieră în România pe Sarah Masyel,  într-un recital de chitară clasică și poezie, intitulat „Un ange ce matin s’est posé sur ma main”, pe versuri de Georges Colleuil.

Lucrarea vedetă a serii este Carte de la France divisée en départements, publicată de E. Herrison la Paris la începutul secolului al XIX-lea și care ne prezintă principalele diviziuni administrative.

Organizată de Asociația UCIMR împreună cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, stagiunea „Cartografii Sonore” a debutat în 2017. De-a lungul timpului, au concertat artiști precum Costin Soare, Tudor Niculescu Mizil, Duo Kitharsis, cvartetul de coarde Solartis, pianista Mădălina Pașol, Duo PlaCello format din violonceliștii Ella Bokor și Mircea Marian, grupurile de jazz KRiSPER, Ana Maria Galea Trio, AC Leonte Band și mulți alții.

Proiectul este derulat prin programul „Oportunități la Tine Acasă” al UCIMR, dedicate tinerilor muzicieni excepționali din România, prin care aceștia găsesc oportunități reale de afirmare pe scenele din țară în cele peste 100 de concerte organizate anual.

Prețul biletului este de 10 lei/persoană, iar înscrierea se face prin achitarea biletului, aici.