Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Concert de colinde cu Cercetaşii României

Cartografii sonore. Concertele MNHCV

Miercuri 19 decembrie, de la ora 18:00, avem plăcerea de a vă invita la un concert special, ce va marca închiderea sezonului 2018 al stagiunii Cartografii sonore la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi.

Corul de copii al diviziei Steaua polară de la Cercetaşii României va interpreta colinde vechi și noi, unele uitate, altele știute doar de bunici și altele cunoscute de fiecare dintre noi din copilărie.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere pe site, completând formularul de mai jos.

Stagiunea Cartografii sonore este o inițiativă a MNHCV și UCIMR, parte din programul „100 de ani în 100 de concerte” derulat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România pentru a celebra Centenarul României, proiect cultural co-finanțat de Primăria Sectorului 1 București prin Centrul Cultural Sector 1 în cadrul Programului „Centenar pentru toți – sesiunea 2017 – 2020”.

Cartografii Sonore este un proiect derulat prin programul „Oportunități la tine acasă” inițiat de UCIMR, dedicat tinerilor muzicieni excepționali, program prin care tineri artiști găsesc oportunități reale de afirmare pe scenele din România. În sprijinul eforturilor de promovare și susținere a tinerilor muzicieni s-a alăturat Banca Transilvania, prin încrederea acordată antreprenoriatului din sectorul creativ.

Pentru acest eveniment nu mai sunt locuri disponibile.