Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Happy guided tours!

Evenimente speciale

În cadrul proiectului Erasmus pentru educația adulților implementat de Muzeul Hărților în perioada 2022-2023, pe 16 și 17 martie 2023, între orele 10:00-14:00, vă invităm la un atelier interactiv despre organizarea și susținerea de tururi ghidate pentru adulți, sustinut de Mirela Giacomel, manager al asociației Kreazine din Cherbourg, Franța.

Pornind de la modele de bună practică, în prima zi se vor discuta aspecte precum: alegerea subiectului, adaptarea duratei, documentarea și conceperea turului, numărul de opriri, poziționarea grupului, inserții de activități etc. A doua zi va fi dedicată elaborării în echipă a unui studiu de caz, respectiv adaptarea unor principii teoretice la cazul Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi și nu numai.

Workshop-ul se adresează muzeografilor și educatorilor muzeali aflați la începutul carierei, pe care îi invităm să se înscrie la eveniment la adresa de e-mail: comunicare@muzeulhartilor.ro, până pe data de 14 martie 2023.

Mirela Giacomel este educator cultural cu o experiență de peste 15 ani în realizarea de activități culturale pentru toate tipurile de public și toate categoriile de vârstă, atât în România cât și în Franța. În cadrul KREAZINE, lucrează cu instituții culturale franceze, având o vastă experiență în ceea ce privește atragerea și menținerea interesului diferitelor categorii de public.