Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Jucăm CATAN la muzeu

Evenimente speciale

Sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 14:00, vă așteptăm la muzeu în cadrul unui eveniment special: o după-masă dedicată jocurilor de societate (boardgames), mai ales faimosului joc CATAN.

Hărţile vechi au fost constant sursa de inspiraţie pentru realizarea de jocuri, de la jocuri „de societate”: Catan, Pandemic, Hannibal etc. până la jocurile de strategie de pe calculator: WarCraft, StarCraft, Civilization etc. Tocmai datorită acestui punct comun – harta – ne propunem să apropiem Muzeul Hărţilor şi publicul său de lumea jocurilor.

Așadar dacă aveți peste 8 ani și sunteți doritori să învățați cum se joacă Catan chiar de la profesionişti, sunteți aşteptaţi la Muzeu pentru a petrece câteva ore la masa de joc dar şi pentru a cunoaşte secrete ascunse în hărţile din muzeu.

Participanţii vor beneficia de o prezentare a unei hărţi VIP din patrimoniul muzeului după care vor experimenta jocul Catan urmând instrucţiunile furnizate de reprezentanţii firmei Ideal Board Games care distribuie în România acest joc.

La final se vor acorda 2 premii, constând în jocuri oferite de partenerii noştri.

Participarea se face exclusiv pe bază de înscriere în formularul de mai jos.

Atenţie: locurile sunt limitate!

Preţ: 8 lei – tarif întreg, 2 lei – studenţi şi elevi, 4 lei – pensionari