Program de vizitare:Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Magie pe portativ. Spectacol pentru copii la Muzeul Hărților

Evenimente Speciale

Sâmbătă 4 iunie 2022, de la ora 11:00, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi în parteneriat cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) îi invită pe copii la un spectacol de muzică și magie, susținut de pianista Mădălina Pașol și magicianul MAGITOT. Evenimentul are loc la sediul muzeului, pe Strada Londra nr. 39.

Acces : bilet de 15 lei/ copil, achiziționat online aiciPărinții vor putea achizitiona bilet de vizitare a muzeului (10 lei), de la casa de bilete.

Durata : 1h 30min

Intrarea este permisă până cu maximum 15 minute înainte de începerea evenimentului.

„Magie pe portativ” este un nou eveniment-concept, un spectacol de magie și muzică cu pian, acordeon, mentalism, porci de plastic, cătușe și feon. Mădălina Pașol, pianist concertist, își va demonstra abilitățile muzicale în sincron cu trucurile pline de umor și îndemânare ale actorului Marian Drăguș alias MAGITOT.

La finalul evenimentului, îi invităm pe copii și pe părinți să descopere hărțile vechi din colecția Muzeului, să se bucure de jocurile de puzzle, de aplicațiile de realitate augmentată și de cărțile de la „Colțul de lectură”.

Pianista Mădălina Pașol, un copil-minune al anilor ’80-’90, recunoscută pentru premiile internaționale și colaborările pe scenele importante din Europa și Asia, este apreciată pentru măiestria sa intepretativă. Este laureată a unor importante concursuri internaționale precum ARD – München, Feruccio Busoni sau Artur Schnabel. Prezidează Institutul Internațional de Arte și inițiază proiecte pentru tinere talente care se formează sub îndrumarea sa și promit viitorul unei generații. În cadrul carierei sale de prestigiu internaţional Mădălina Pașol colaborează cu numeroase instituții și festivaluri din România: Bucharest Music Film Festival, Radio România Muzical, Festivalul George Enescu, Filarmonica „George Enescu” din București, Casa Artelor „Dinu Lipatti” etc.

Marius Drăguș, cunoscut pentru toată lumea drept MAGITOT, este absolvent al U.N.A.T.C. I.L. Caragiale la clasa profesorului Florin Zamfirescu și ultimul discipol al maestrului magician MATEI RETAS. Este câștigător al premiului de originalitate în cadrul Emisiunii „Românii au talent”. Spectolele sale se disting prin farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, simțindu-se detașat de problemele cotidiene. Profesor de actorie și magie de peste 10 ani, actor, magician, prezentator și un bun entertainer, toate astea amestecate cu umorul specific, îl fac pe MAGITOT să fie un brand național.