Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Pandemii pe hartă. Tur ghidat special

Evenimente Speciale

Pandemia ne-a bulversat tuturor viețile şi ne-a făcut să ne punem întrebări. Ştirile parcă nu se mai terminau, dar fiecare informație nouă era doar o altă necunoscută în plus. Adevărul este că bolile trec, dar rămân urmele lor în spațiu şi timp, iar hărțile sunt cel mai bun instrument de a ne aminti asta.

Vineri, 6 octombrie, de la ora 19:00, vă invităm la Muzeul Hărților la un tur ghidat special, în care să descoperim împreună care au fost primele pandemii, cum Ciuma a scris istoria Europei sau de ce Gripa Spaniolă este asociată deseori cu evenimentele politice ale secolului al XX-lea.  Timea Vitan, medic rezident și voluntar la Muzeul Hărților vă va acompania în muzeu, pe urmele pandemiilor și bolilor care au marcat destinul omenirii.

Participarea se face pe bază de înscriere și achitarea biletului de acces în valoare de 16 lei, AICI.

Timea Vitan este medic rezident, călătoare pasionată de cultură şi voluntară a Muzeului Hărților din primăvara acestui an. Este o prezență discretă și mereu eficientă, dornică oricând să dea o mână de ajutor și să îi ghideze pe vizitatori în experiența lor de vizitare.