Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

RDW Design GO! | Jazz in the Garden la Muzeul Hărților

Evenimente Speciale

Joi, 18 mai 2023, vă așteptăm la muzeu la RDW Design GO! | Jazz in the Garden!

Vă invităm să vizitaţi gratuit Muzeul Hărților, între orele 10:00 – 21:00, iar de la ora 18:00 să fiți alături de noi la concertul de jazz susținut de Andrei Petrache Trio, în grădina muzeului; intrarea este liberă. Acest eveniment este realizat cu sprijinul partenerului nostru, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

De asemenea, de la ora 19:00, în expoziția Genu Berlo. Culoarea timpului pe hartă, vă propunem o întâlnire cu artistul Eugen Berlo și curatorul Călin Vasilescu.

Connect the city with design →RDW Design GO! Jazz in the Garden

Andrei Petrache Trio este un proiect proaspăt care a luat naștere în urmă cu trei ani, atunci când ideile muzicale și sinergia de grup au devenit convergente și li s-a ivit ocazia să-și concretizeze planurile muzicale. Andrei este pianist și compozitor iar împreună cu basistul Alexandru Marin și toboșarul Philip Goron formează un trio cu un solid background de muzică clasică și alternativă, cei trei fiind studenți sau absolvenți de Conservator la diferite secții.
Povestea din spatele acestei componențe vorbește despre prietenii strânse și despre plăcerea de a cânta și de a improviza într-o formulă bine sudată, asta în ciuda faptului că fiecare dintre cei trei tineri are multiple alte proiecte în paralel.
Repertoriul lor conține piese originale scrise de Andrei special pentru această formulă de trio, într-o zonă de jazz modern cu influențe din jazz-ul contemporan nordic și culori balcanic-orientale, la acestea adăugându-se câteva reinterpretări fresh ale mai multor standarde de jazz.
Până în prezent au concertat la festivaluri ca Jazz in the Park (2022) sau Sepsi Jazz&Blues Festival (2022), recent în deschiderea unui concert susținut de Avishai Cohen (trompetă) în luna martie 2023 și în cadrul a multe alte concerte de jazz organizate în București și în țară.

Această zi specială face parte din programul de evenimente satelit  Design GO! în  Romanian Design Week 2023 . Ajunsă la cea de-a 11-a ediție, ROMANIAN DESIGN WEEK (12 – 28 mai 2023) vine cu o serie de noutăți și programe speciale. Peste 100 de evenimente satelit alcătuiesc anul acesta programul RDW Design GO!, cu un calendar divers de discuții, expoziții, workshopuri și ateliere deschise, programul funcționează ca o platformă de dialog și schimb multidisciplinar, atât pentru publicul larg, consumator de design, cât și pentru profesioniști.

Descoperiţi programul complet RDW Design GO! aici.