Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Vizită cu ghidaj gratuit în expoziția „Arctic. Crossing the Line”

Evenimente Speciale

Joi, 9 mai 2024, de la ora 18:00, vă invităm la o nouă vizită cu ghidaj gratuit, pe baza biletului de acces. Vizita va avea loc în cadrul expoziției temporare „ARCTIC. CROSSING THE LINE” a fotografului Adi Bulboacă și va fi susținută de Ioana Marinescu, curatoarea expoziției.

Participarea se face în limita locurilor disponibile, pe bază de înscriere și achitarea biletului de acces în expoziție, fără taxa de ghidaj obișnuită: tarif întreg 10 lei, bilet redus pentru pensionari 5 lei, bilet redus 2,5 lei pentru elevi și studenți.
Linkul cu biletele de acces, AICI.

Expoziția „ARCTIC. CROSSING THE LINE” surprinde diferite aspecte ale vieții arctice, momente din cursă, precum și frumusețea peisajului pe care Adi Bulboacă le-a experimentat în calitate de fotograf, alergător și privitor pasionat. Prima prezență a lui Adi Bulboacă în 2020 la maratonul 6633 ARCTIC ULTRA a fost în calitate de fotograf, pentru a documenta cursa la care participa Vlad Pop. Experiența din Canada de Nord în calitate de observator și expunerea la condițiile extreme ale maratonului au fost doar primele argumente care l-au determinat apoi să-și dorească să se transforme din martor în participant, din fotograf în alergător.