Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Ghid Junior. Călători și exploratori din America la București

Vă invităm duminica 9 iunie de la ora 10:30 la un nou atelier la Muzeul Hărților în cadrul programului Ghid Junior pentru a descoperi Călători și exploratori din America la București și detalii despre cei care au ajuns primii în America dar și despre speciile pe care le putem descoperi și explora în capitală.

Există specii de plante sau animale din America în curtea Muzeului Hărților sau în vecinătatea sa? Ce specii din America s-au adaptat climei din București? Le putem degusta? Copiii vor parcurge un traseu interactiv și vor realiza jocuri care să-i ajute să cunoască biodiversitatea din America care s-a adaptat climei București alături de ghizii juniori pasionați de istorie și natură : Alex Enăchescu, Mihai Păun, Hubert Petcu. Dorim să conștientizăr importanța păstrării și conservării patrimoniului natural din spațiul urban: parcuri, grădini, fauna și flora din orașe ce trebuie protejate, având ca punct de plecare clădirea și grădina Muzeului Hartilor.

Tarif acces 4 lei / copil

Link înscriere: AICI

Durata: cca. 90 minute

Vârste recomandate: 7-12 ani

Contact: learningbyteachingsteam@gmail.com

Atelierul se desfășoară în cadrul unui proiect finanțat de Institutul Național al Patrimoniului prin Timbrul Monumentelor Istorice (sesiunea I / 2024).