Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Căutătorii de comori. Peșteri misterioase

Muzeul Hărților și Asociația Artelier D invită copiii de 8 – 10 ani la un nou program interdisciplinar de istorie și geografie, interactiv, online, intitulat „Căutătorii de comori”.

Care sunt comorile care au aprins imaginația oamenilor și ce ne învață ele despre cunoaștere și despre noi ca specie inteligentă? În cadrul acestui program care împletește istoria cu geografia vom afla despre cele mai fascinante comori ale lumii: diamantele, aurul, primele mărturii arheologice și artistice. Vom formula ipoteze despre originea mărturiilor și vom afla cine au fost cei care le-au găsit, în ce locuri și împrejurări. Vom învăța noțiuni de istorie și geografie în timp ce luăm parte la o aventură palpitantă și adevărată.

Peșteri misterioase – Duminică 23 mai, ora 11:00

Prin intermediul fotografiilor și al filmelor, pătrundem în peșteri misterioase, unde au trăit strămoșii noștri. Aflăm despre explorări uimitoare și învățăm lecții importante despre originea și arta oamenilor.

 

Vârste recomandate: 8 – 10 ani

Desfășurare: de la ora 11 la 12:30, prin aplicația Zoom, în două părți (prima parte 11-11:40, partea a doua 11:50- 12:30);

Taxă: 30 lei;

Participare: pe bază de rezervare și achitarea taxei; după achitare, participanții primesc pe email linkurile Zoom pentru programul rezervat, împreună cu documentele fiscale de participare (chitanța și biletul).

Pentru toate detaliile despre program, participare, plată click aici!

Rezervarea se face prin completarea formularului din link. Confirmarea se face după plata taxei.

Un atelier nu poate avea loc decât cu un număr minim de 5 participanți.

În caz de neparticipare, suma se reeșalonează pentru alt modul/ program.