Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Descoperiri cu lupa și busola. Ce vede rândunica

Muzeul Hărților și Asociația Artelier D invită copiii de 6 – 8 ani la un nou program creativ de geografie și lectură, interactiv, online, intitulat „Descoperiri cu lupa și busola”.

Învățăm despre două importante instrumente ale științei și orientării în spațiu, lentila și busola, și spunem o poveste care ne va aprinde imaginația.

Ce vede rândunica – Duminică 21 martie, ora 11:00

Busola și orientarea în spațiu. Călătorim de-a lungul a două continente și 14 țări, poposim în sate și palate, însoțind o rândunică, pe parcursul migrației sale anuale. După cartea „A single swallow”, de Horatio Clare. Desenăm harta traseului rândunicii, din Europa în Africa.

Participanții primesc harta dinainte, ei urmând în cadrul atelierului doar să marcheze locurile de popas, punctul de pornire și destinație al păsării.

Vârste recomandate: 6 – 8 ani

Desfășurare: de la ora 11 la 12:30, prin aplicația Zoom, în două părți (prima parte 11-11:40, partea a doua 11:50- 12:30);

Taxă: 30 lei;

Participare: pe bază de rezervare și achitarea taxei; după achitare, participanții primesc pe email linkurile Zoom pentru programul rezervat, împreună cu documentele fiscale de participare (chitanța și biletul).

Părinții care doresc să participe alături de copii sunt rugați să achite taxa de participare corespunzătoare.

Toate detaliile despre program, participare, plată se găsesc aici!

Rezervarea se face prin completarea formularului din link. Confirmarea se face după plata taxei.

Un atelier nu poate avea loc decât cu un număr minim de 5 participanți

În caz de neparticipare, suma se reeșalonează pentru alt modul/ program.