Program de vizitare: Miercuri - Duminica 10:00 - 18:00

Strada Londra nr. 39

Bucuresti, Sector 1

Descoperiri cu lupa și busola – Diamant șlefuit

Muzeul Hărților și Asociația Artelier D invită copiii de 6 – 8 ani la un nou program creativ de geografie și lectură, interactiv, online, intitulat „Descoperiri cu lupa și busola”.

Învățăm despre două importante instrumente ale științei și orientării în spațiu, lentila și busola, și spunem o poveste care ne va aprinde imaginația.

Diamant șlefuit – Sâmbătă 24 aprilie, ora 11:00

Vorbim despre lupă și observarea rocilor. Invățăm despre procesul de naștere a diamantelor în adâncul pământului. Există oare asemănări între diamante și oameni? Ascultăm povestea chimistului Howard Tracy Hall, inventatorul unui mașinării de fabricat diamante. După cartea „The Diamond and the Boy” de Hannah Holt. Desenăm și colorăm diamantul nostru.

Vârste recomandate: 6 – 8 ani

Desfășurare: de la ora 11 la 12:30, prin aplicația Zoom, în două părți (prima parte 11-11:40, partea a doua 11:50- 12:30);

Taxă: 30 lei;

Participare: pe bază de rezervare și achitarea taxei; după achitare, participanții primesc pe email linkurile Zoom pentru programul rezervat, împreună cu documentele fiscale de participare (chitanța și biletul).

Părinții care doresc să participe alături de copii sunt rugați să achite taxa de participare corespunzătoare.

Toate detaliile despre program, participare, plată se găsesc aici!

Rezervarea se face prin completarea formularului din link. Confirmarea se face după plata taxei.

Un atelier nu poate avea loc decât cu un număr minim de 5 participanți

În caz de neparticipare, suma se reeșalonează pentru alt modul/ program.